Rólunk

ANITA

Anitának hívnak, feleség és két gyermek édesanyja vagyok.

Honnan jött az ötlet 4 éve, hogy újszülött fotózással foglalkozzunk?

Elmesélem röviden a történetünket:

2012 ben férjemmel eldöntöttük, hogy családot szeretnénk alapítani és belevágunk a baba programba. Időközben szembesültünk azzal a ténnyel, hogy gond van a fogantatással. Rengeteg kudarcon estünk át és az ezt követő időszak volt, talán addigi életem legnehezebb része.

Férjem 2015 tavaszán elém állt egy olyan ötlettel, hogy mit szólnék hozzá, ha elkezdenénk újszülött babákat fotózni? Mondanom sem kell, hogy imádtam az ötletet! Azonnal éreztem, hogy ez egy nagy ajándék lenne számomra, mivel így egy kicsit én is kapcsolatba kerülhetek, még ha csak pár óra erejéig is, újszülött babákkal.

Így kezdődött ez a szenvedély, amit az első perctől imádok.

2016-ban felkerestük prof.dr sci.med. Edit Stokić endokrinológust, aki szakmai rátermettségének köszönhetően a mi családunkban is bekövetkezett az oly nagyon várt csoda, 2017-ben megszületett Sanja lányunk, majd 2019-ben a fiunk, Andrej.

A babafotózáshoz vezető hosszú utunk történetét leírta egyik cikkében a Yumama anya/gyermek portál is. A történetet itt olvashatjátok!

majka u žutoj bluzi sa sinom u naručju
crnokosa žena u prugastoj haljini sa cerkom koja ima haljinu sa cvetićima

Ágnes

Kedves barátnőm, Ági 2017-ben csatlakozott kis csapatunkhoz.

Ő szintén feleség és két gyermek édesanyja, nem mellesleg óvónő.

Ági keze munkáját dícséri minden egyes fejdísz, kisruha, nagyon sok kissapka, kellék, mindemellett ő a jobb kezem a fotózás során.
Nagyon kreatív és precíz személyiség.
Rendívül gyengéd, óvatos a babákkal és ügyesen kezel minden hirtelen helyzetet.

Nála is elmondható, hogy imádja a babafotózást, mivel minden kapcsolat a babával újra felidézi benne azon pillanatait, amikor ő is édesanya lett.